Płatki jaglane z bananem, jogurtem naturalnym i cynamonem - II śniadanie mamy karmiącej!

Składniki:
2 łyżki płatków jaglanych
1 banan
szczypta cynamonu
mały jogurt naturalny
 Przygotowanie:
2 łyżki płatków jaglanych zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 5 minut. Dorzucamy pokrojone kawałki banana, zalewamy jogurtem naturalnym i posypujemy cynamonem.
Smacznego :) Zapraszam do pozostałych przepisów na II śniadanie:
Placki twarogowe z jogurtem naturalnym i kawałkami nektarynki
Maślanka z gruszką i ciastka jaglano-gryczane
Waniliowy serek homogenizowany z biszkoptami bez cukru i jabłkiem
Kanapka z serem mozarella, pomidorem i szczypiorkiem i brzoskwinia
Maślanka z płatkami jaglano-owsianymi, musem z nektarynki i płatkami migdałów
Kefir z płatkami owsiano-jaglanymi, malinami, jagodami oraz orzechami włoskimi i cynamonem
Koktajl z mango
Kefir z płatkami owsiano-jaglanymi , malinami i cynamonem
Płatki jaglano-owsiane z maślanką, kiwi i cynamonem
Kakaowy budyń z nasion chia z musem brzoskwiniowym
Kefir z płatkami jaglano-owsianymi i jabłkiem

Komentarze