Składniki:
1 jabłko
1 opakowanie kefiru 400 ml
1 łyżka płatków jaglanych
1 łyżka płatków owsianych
szczypta cynamonu
Przygotowanie:
Płatki jaglane i owsiane mieszamy w filiżance, zalewamy niewielką ilością wrzącej wody.
Odstawiamy na około 10 minut. Płatki przekładamy do większej miseczki, zalewamy kefirem, jabłko kroimy na kawałki i wrzucamy do środka, bądź też jemy osobno w całości. Na koniec posypujemy wszystko cynamonem.
1 jabłko
1 opakowanie kefiru 400 ml
1 łyżka płatków jaglanych
1 łyżka płatków owsianych
szczypta cynamonu
Przygotowanie:
Płatki jaglane i owsiane mieszamy w filiżance, zalewamy niewielką ilością wrzącej wody.
Odstawiamy na około 10 minut. Płatki przekładamy do większej miseczki, zalewamy kefirem, jabłko kroimy na kawałki i wrzucamy do środka, bądź też jemy osobno w całości. Na koniec posypujemy wszystko cynamonem.
Komentarze
Prześlij komentarz