Składniki:
1 łyżka płatków jaglanych
1 łyżka płatków owsianych
1 kiwi
400 ml maślanki
szczypta cynamonu
Przygotowanie:
Płatki jaglane i owsiane mieszamy, zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na około 5 minut. Płatki przekładamy do pojemnika, zalewamy maślanką. Kiwi obieramy i kroimy na kawałki, wrzucamy do maślanki. Całość posypujemy cynamonem.
Zapraszam do pozostałych pomysłów na II śniadanie:
Maślanka z płatkami jaglano-owsianymi, musem z nektarynki i płatkami migdałów
Placki twarogowe z jogurtem naturalnym i nektarynką
Kefir z płatkami jaglano-owsianymi, malinami, jagodami, orzechami i cynamonem
Maślanka z gruszką i ciastka jaglano-gryczane
Koktajl z mango
Kakaowy budyń z nasion chia z musem brzoskwiniowym
Kefir z płatkami jaglano-owsianymi, malinami i cynamonem
Kefir z płatkami jaglano-owsianymi i jabłkiem
1 łyżka płatków jaglanych
1 łyżka płatków owsianych
1 kiwi
400 ml maślanki
szczypta cynamonu
Przygotowanie:
Płatki jaglane i owsiane mieszamy, zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na około 5 minut. Płatki przekładamy do pojemnika, zalewamy maślanką. Kiwi obieramy i kroimy na kawałki, wrzucamy do maślanki. Całość posypujemy cynamonem.
Zapraszam do pozostałych pomysłów na II śniadanie:
Maślanka z płatkami jaglano-owsianymi, musem z nektarynki i płatkami migdałów
Placki twarogowe z jogurtem naturalnym i nektarynką
Kefir z płatkami jaglano-owsianymi, malinami, jagodami, orzechami i cynamonem
Maślanka z gruszką i ciastka jaglano-gryczane
Koktajl z mango
Kakaowy budyń z nasion chia z musem brzoskwiniowym
Kefir z płatkami jaglano-owsianymi, malinami i cynamonem
Kefir z płatkami jaglano-owsianymi i jabłkiem
Komentarze
Prześlij komentarz