Duszony sznycel z indyka z kaszą jęczmienną - obiad cukrzyca ciążowa!

 Składniki:
500 gram sznycli z indyka
300 gram pieczarek
1 papryka czerwona
1 duża cebula
papryka słodka
zioła prowansalskie
kilka kropel oliwy z oliwek
2 ogórki gruntowe
kilka plastrów cukinii w 2 kolorach
 2 łyżki kaszy jęczmiennej
 Przygotowanie:
Przepis na sznycle jest już opisany w poniższym poście:
Duszone sznycle z indyka z makaronem razowym
Kaszę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, cukinię gotujemy na prze, ogórki obieramy i kroimy na mniejsze części. Smacznego :)
 Zapraszam do pozostałych przepisów na obiad:
Filet z morszczuka
Podudzie z kurczaka z kaszą jęczmienną
Pulpety z indyka w sosie pomidorowym z ziemniakami
Łosoś na parze z makaronem pełnoziarnistym
Podudzie z kurczaka z ziemniakami
Zrazy wołowe z makaronem razowym
Zrazy wołowe z kaszą gryczaną
Łosoś na parze z brązowym ryżem



Komentarze