Kanapki z polędwicą sopocką i warzywami - kolacja mamy karmiącej!

Składniki:
2 kromki chleba razowego
2 liście sałaty
2 plasterki polędwicy sopockiej
1 pomidor
2 rzodkiewki
1/2 ogórka zielonego
1 łyżeczka masła
sól
pieprz
 Przygotowanie:
Warzywa myjemy, ogórka obieramy i razem z rzodkiewką oraz pomidorem kroimy na mniejsze części. Chleb smarujemy masłem, układamy na nim liście sałaty, polędwicę sopocką, plastry pomidora. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego :) Zapraszam również do przepisów na kolację dla kobiet z cukrzycą ciążową, świetnie sprawdzą się również dla mam karmiących:
Kanapka z mozzarellą light
Kanapka ze schabem drewnem wędzonym
Kanapka z suchą krakowską i warzywami

Komentarze