Kanapki z polędwicą sopocką, szpinakiem i pomidorem - szybka kolacja!

Składniki:
2 kromki chleba z orkiszem
1 łyżeczka masła
2 plasterki polędwicy sopockiej
Garść szpinaku
1/3 ogórka szklarniowego
1 pomidor
1/4 papryki czerwonej
Sól i pieprz do smaku
Kcal: 278
Białko: 13,3g
Zwierzęce: 6,48g
Roślinne: 6,79 g
Tłuszcze: 6,29g
Nasycone: 3,56g
Jednonasycone: 1,64g
Wielonasycone: 0,64g
Kwas omega-3: 0,19g
Kwas omega-6: 0,50g
Węglowodany: 38,57g
Cukry: 9,5g
Błonnik: 8,07g
Sól: 1,02g
Cholesterol: 23,08g
Witaminy: A, B1,B2, B5, B6, biotyna, kwas foliowy, B12, C, D, E, PP, K;
Składniki mineralne: Cynk, fosfor, jod, magnez, miedź, potas, sód, wapń, żelazo
Zapraszam do ofert darmowego jadłospisu indywidualnego Tutaj

Komentarze